Periuk Jahat

  • 0
Assalamualaikum,

Ia bermula di satu pagi di mana kawanku tertido sekejap selepas subuh (short nap la kiranya)..lepastu dia bangun dia terus cakap kat aku yg baru habis solat subuh ni yang dia mimpikan aku. Lalu kawan aku pun ceritalah apa yang terjadi di antara kami di dalam mimpi itu,

Suasana mimpi adalah budak-budak perempuan seronok nak membeli-belah,

Bella : Weh kawan, jom beli periuk jahat nak?
Kawan : Periuk jahat?? (Terkebil-kebil)
Bella : Periuk jahat tu nama dia macam tu sbb bila kita masak nasi dia guna eletrik banyak.
Kawan : Ohhh...

Ok, tu jer ending dia. Respon aku? Of courselah aku gelak, aku masuk mimpi kawan kot. Gigih cerita kat aku after short nap kan. Kbai

Adios Amigos.
Wassalam.


No comments: